Möt några av cyklisterna!

Ivar Hallin (Ordförande)

Ivar_Hallin-150x150Jag skaffade en gammal cykel och började cykla lite sporadiskt på egen hand 2004. Anmälde mig till Vätternrundan 2008 och började då träna med den grupp cyklister som så småningom bildade Höga Kusten cyklisterna. Blev biten av cyklingen och gemenskapen och har sedan dess cyklat Vätternrundan varje år, plus några motionslopp här i distriktet. Tänker fortsätta med det i många år.
I Höga Kusten cyklisterna har vi cyklister på alla nivåer, från dem som precis börjat cykla till dem som tillhör Sverigeeliten i sina åldersgrupper. Att alla, trots olika förutsättningar och ambitioner, kan cykla tillsammans och ha roligt är ett bra bevis på sammanhållningen i klubben. Den sammanhållningen ska vi vara rädda om även i fortsättningen.

Anna-Karin Henriksson

Anna-Karin - 150x150Har under lång tid cyklat både utomhus och inomhus (spinning) pga knäskada. Sedan 2014 har jag cyklat tillsammans med Höga kusten cyklisterna, ett otroligt bra ”gäng”, där vi hjälps åt och har kul ihop, alla efter sin förmåga. Härlig blandning av människor och en underbart sätt att motionera på! Vare sig man ska cykla Vättern eller bara få bättre flås, kom och prova på vetja!

Mats Näsholm

mats_cyklistJag har cyklat sedan 2003, och har sedan dess, allt eftersom utökat med skidor, löpning och simning. Mitt mål är att alla ska vara nöjda efter söndagarnas distanspass och tisdagarnas mera fokus på pulshöjning.
Har du träningsfunderingar så hör gärna av dig!

Mattias Byström

mattias_2014Jag kände att jag hittat rätt när jag satte mig på en racer våren 2011. Bra träning med ett stort inslag av upplevelser och social gemenskap. Jag bor i Härnösand men är sommartid oftast i Nyadal, där jag har en stuga.

Fråga mig gärna om du vill testa våra vackra vägar!

Monica Bystedt

monicaJag har cyklat ensam mer som ett måste inför Vätternrundan sedan 2005, flyttade ”hem” till Härnösand och började cykla med Höga Kusten Cyklisterna våren 2011. Det blev ett jättelyft med ett gäng ”goa gubbar”, kul att cykla i klunga och peppa varandra. Jag tränar även löpning, simning, längd- och rullskidor och annat som kan vara kul.

Hör gärna av dig om vad som helst, om jag inte kan hjälpa dig så fixar jag någon som kan.